Recenze obchodu

235 hodnocení
94 %   zákazníků je spokojeno s termínem dodání
95 %   zákazníků je spokojeno s komunikací
93 %   zákazníků je spokojeno s dodáním zboží



Nejnovější recenze od zákazníků:

 

smajl  Michal T.
28. září 2018
plus Hodnocení: 100%
Široká nabídky, příznivé ceny, vše proběhlo v pořádku.

smajl  Dominik K.
12. září 2018
plus Hodnocení: 100%

Rychlá komunikace,rychlé dodání,bezkonkurenční cena,tudíž maximální spokojenost.


smajl  Anna P.
10. září 2018
plus Hodnocení: 100%

Rychlá komunikace a perfektní zboží!!! Objednala jsem si to samé znovu v jiné barvě.


smajl  Petr L.
6. září 2018
plus Hodnocení: 100%

S nákupem jsem byl s tímto obchodem spokojen a vše proběhlo v pořádku a rychle.Mohu doporučit všem.


smajl  Veronika S.
20. srpna 2018
plus Hodnocení: 100%

byl to můj první nákup,ale jsem s ním velice spokojená, výborné ceny.


smajl  Katarína D.
1. srpna 2018
plus Hodnocení: 100%

Komunikácia s obchodom bola výborná, tovar bol dodaný bez problémov a celkem rýchlo. Kabátik je fantastický, farba úžasná. :)


smajl  Míla
30. června 2018
plus Hodnocení: 90%

toto byl první nákup, nelze tedy hodnotit, ale objednané tričko je opravdu krásné, ostatní taková klasika


smajl  Miloš E.
20. května 2018
plus Hodnocení: 90%
 

zatím to byla moje první objednávka. ale byla v limitu a v pořádku


smajl  Monika L.
17. května 2018
plus Hodnocení: 100%

Jsem naprosto spokojena. Potřebovala jsem zboží měnit za různé jiné velikosti a ve všem mě bylo vyhověno.


smajl  Lucie K.
5. května 2018
plus Hodnocení: 100%

Vyobrazené zboží i velikost odpovídalo reálu. Bezproblémová a vstřícná komunikace s majitelem. Potřeboval jsem doplnit objednávku a nebyl sebemenší problém. Obchod mohu z vlastní zkušenosti doporučit.


smajl Naďa
13. dubna 2018
plus Hodnocení: 100%

Objednavala jsem poprve a jsem velmi spolojena s rychlym dodanim . Zbozi doslo v poradku. Doporucuji vsem znamym.